Bemutatkozás
Rendezvények
Dekoráció
Plasztikkártyák
Kapcsolat

Komplex szolgáltatásunkkal megvalósítjuk, hogy a rendezvény megszervezésének, koordinálásának, lebonyolításnak összes terhét levegyük megrendelőnk válláról. A rendezvény legapróbb részletei is kidolgozásra kerülnek.
Minden rendezvény egyedülálló, megismételhetetlen esemény, mely a Megrendelő imagát erősíti.

Konferenciák
Fontos közvetítő szerepe van, mert fórumot biztosít a szakembereknek személyes találkozókra, tárgyalások folytatására, eszmecserére, elősegítve így az üzleti kapcsolatok és együttműködések kialakítását.
 
Divatbemutatók
Önálló rendezvényként vagy részprodukcióként is megállja helyét ez a közkedvelt program.
Mindenkinek ajánljuk aki szereti a szépet az esztétikumot és kíváncsi a divat trendjeire.
 
Gálavacsorák
A megrendelő üzleti partnerei részére különleges, jó hangulatú műsoros rendezvény.
A meghívó cég legvonzóbb bemutatását szem előtt tartva teszi emlékezetessé az estét.
Exclusive helyszín, menüsor és műsor jellemzi.
 
Családi nap
Célja, hogy a Cég dolgozói és családtagjaik emlékezetes napot töltsenek el együtt.
Minden korosztály számára felhőtlen kikapcsolódást ígér, melyet szórakoztató programok, játékok, vetélkedők színesítenek.
 
Csapatépítés
A disznóvágástól, a quadozáson keresztül, a paintballig minden olyan szabadidős tevékenység, amelynek keretén belül a Cég dolgozói közelebbi kapcsolatba kerülhetnek egymással, a szabadidős tevékenység közben.
 
Promóció
Egy adott termék vagy szolgáltatás, megismertetése, népszerűsítése a célcsoport irányában, a forgalom illetve és nyereségesség növelése érdekében.

Kreativitás
A kiválasztott helyszínhez igazodva, egyedien kell tükrözni a Megrendelő igényeit és a rendezvény mondanivalóját. Figyelem felkeltés, mely maximálisan szolgálja a célt, amiért létrejött. Minden érzékszervünkre pozitívan ható, emlékezetes esemény megalkotása a cél.

Költséghatékonyság
A rendezvényszervező profizmusával időt spórol meg, és a célirányosan kialakított és jól működő alvállalkozói körével komoly megtakarításokat is érhet el. Profi szakemberek jól egymásra épülő munkájával szolgálják a Megrendelő igényeit, melyet a rendezvényszervező egy kézben tart és koordinál, miközben a Megbízó is önfeledten részt vehet saját rendezvényén és minden figyelmét a vendégeire fordíthatja.